A MGT hivatalos szakmai lapja a Gerincgyógyászati Szemle. Elolvasom »

AO Spine hibridkurzus – Cervicális trauma

2021-05-13 21:50:12

AO Spine hibridkurzus – Cervicális trauma

Június 10-11 között kerül megrendezésre az AO Spine interaktív hibridkurzusa, melynek fő helyszíne Ljubljana (SL), de emellett Budapesten, Besztercebányán (SK) és Gdanskban (PL) élő gyakorlati kurzus keretében tanulhatnak a jelentkezők a konferencián előadást tartó neves szakemberektől.

A kurzus fő témája a nyaki gerincrégió sérüléseinek felismerése, értékelése és kezelése. Az előadások a cervicális régió különféle patológiás folyamataira koncentrálnak, ezeket a műtéti kezelést gyakorlatban bemutató tréning követi. A kurzus fő célcsoportja a 2-5 éves tapasztalattal rendelkező gerincsebészek, akik a cervicális régió műtéti kezelésére szeretnének specializálódni.

Az kurzus harmadik blokkját az Országos Gerincgyógyászati Központ és a Budai Egészségközpont szakorvosainak – Dr. Veres Róbert PhD idegsebész, Dr. Rónai Márton gerincsebész főorvos, ortopéd szakorvos, Dr. Szöllősi Balázs gerincsebész főorvos, ortopéd szakorvos és Dr. Lazáry Áron tudományos főigazgató-helyettes, gerincsebész főorvos, ortopédia-traumatológia szakorvos – előadásai teszik ki.

A kurzus nyelve: angol. További információkért tekintse meg az esemény brossúráját.

A MGT tagjai az ortopédek, reumatológusok, ideggyógyászok, radiológusok, rehabilitációs orvosok, idegsebészek, gerincsebészek, valamint a gyógytornászok, pszichológusok. A MGT célja, hogy a társ-szakmák összefogásával a gerincbetegek gyógyításának jobbításáért, valamint a megelőzésért dolgozzon: tudományos kutatással, oktatással, ismeretterjesztéssel, konferenciákon történő szakmai nézet-egyeztetésekkel, a közös célokat szolgáló egészségpolitikai tevékenységgel, szakmai kapcsolatépítéssel, hazai és nemzetközi együttműködések kialakításával.

Kérdése van? Elnök: