A MGT hivatalos szakmai lapja a Gerincgyógyászati Szemle. Elolvasom »

Magyar Gerincgyógyászati Társaság Tudományos Ülése

2022-05-02 04:15:00

Magyar Gerincgyógyászati Társaság Tudományos Ülése

Tisztelt Kollégák!

Örömmel küldöm az első hirdetményt a Magyar Gerincgyógyászati Társaság Tudományos Üléséről, melyet 2022.09.02-03-án, Mátrafüreden rendezünk. Rég volt alkalmunk arra, hogy személyesen összegyűljünk, találkozzunk, ezért (is) nagyon várjuk az első szeptemberi hétvégét! Társaságunk jövője érdekében is jöjjenek el minél többen és vegyenek részt aktívan a programban! Hirdessék a lehetőséget munkatársaik, gerincgyógyászatban dolgozó ismerőseik körében (hazavárjuk a külföldön dolgozó magyar szakembereket is!)!

A részletes felhívás, regisztráció a korábban megszokottaknak megfelelően az Asszisztencia Kft. honlapján lesz elérhető (www.asszisztencia.hu).

Üdvözlettel:
Lazáry Áron

mgt

A MGT tagjai az ortopédek, reumatológusok, ideggyógyászok, radiológusok, rehabilitációs orvosok, idegsebészek, gerincsebészek, valamint a gyógytornászok, pszichológusok. A MGT célja, hogy a társ-szakmák összefogásával a gerincbetegek gyógyításának jobbításáért, valamint a megelőzésért dolgozzon: tudományos kutatással, oktatással, ismeretterjesztéssel, konferenciákon történő szakmai nézet-egyeztetésekkel, a közös célokat szolgáló egészségpolitikai tevékenységgel, szakmai kapcsolatépítéssel, hazai és nemzetközi együttműködések kialakításával.

Kérdése van? Elnök: