A MGT hivatalos szakmai lapja a Gerincgyógyászati Szemle. Elolvasom »

MGT tagdíjak befizetése

2015-11-19 15:56:36

MGT tagdíjak befizetése
Felhívjuk a kedves Tagtársak figyelmét a 2015. évi 8000 Ft tagdíj befizetésének kötelezettségére, melyet az MGT alábbi számlájára kell teljesíteniük:

MKB Bank Zrt: 1030 0002 – 2033 7801 – 0000 3285

Kérjük a tagdíjat befizetőket, hogy a megfelelő azonosítás miatt tüntessék fel az utalás közleményében a nevüket, címüket, és hogy „2015. évi tagdíj”. Az utalással egy időben kérjük az ezen a linken található MGT Tagok adatlapját is kitölteni. Amennyiben számlát kérnek, azt a számlázási és postázási címük megadásával a tvarga@t-online.hu e-mail címre megküldve tehetik meg.
Köszönettel: Magyar Gerincgyógyászati Társaság

A MGT tagjai az ortopédek, reumatológusok, ideggyógyászok, radiológusok, rehabilitációs orvosok, idegsebészek, gerincsebészek, valamint a gyógytornászok, pszichológusok. A MGT célja, hogy a társ-szakmák összefogásával a gerincbetegek gyógyításának jobbításáért, valamint a megelőzésért dolgozzon: tudományos kutatással, oktatással, ismeretterjesztéssel, konferenciákon történő szakmai nézet-egyeztetésekkel, a közös célokat szolgáló egészségpolitikai tevékenységgel, szakmai kapcsolatépítéssel, hazai és nemzetközi együttműködések kialakításával.

Kérdése van? Elnök: