A MGT hivatalos szakmai lapja a Gerincgyógyászati Szemle. Elolvasom »

Nemzetközi gerincsebészeti konferencia Budapesten! Március 31.-Április 1.

2023-02-23 20:00:00

Nemzetközi gerincsebészeti konferencia Budapesten! Március 31.-Április 1.

Hosszas és küzdelmes előkészítő munkát követően örömmel hirdetem, hogy az Eurospine és az EANS közös tavaszi konferenciáját idén Budapesten rendezzük, 2023. március 31-április 1-én. A társszervező és házigazda a Magyar Gerincgyógyászati Társaság!

A program a gerincdaganatok és infekciók ellátására koncentrál, formabontó, dinamikus formátumban: a nemzetközi expertek előadásait viták, esetbemutatások, diszkussziók tarkítják. Az egész programot klinikumra és a lehető legmagasabb szintű evidenciákra fókuszáltra hangoltuk.

Az esemény honlapja: www.springsummit.org, ahol a regisztráció is megejthető!

mgt

FONTOS: a Magyar Gerincgyógyászati Társaság tagjai jelentős engedményt kapnak a regisztrációs díjból (20%), amihez a következő kódot használhatják a tagok a regisztráció során: EANSEUROSPINE2023. A kedvezmény érvényesítésének feltétele az MGT tagdíjak státuszának rendezése, amit az mgt.gerinces.hu oldalon, regisztráció és belépést követően bankkártyával a legegyszerűbb rendezni.

A MGT tagjai az ortopédek, reumatológusok, ideggyógyászok, radiológusok, rehabilitációs orvosok, idegsebészek, gerincsebészek, valamint a gyógytornászok, pszichológusok. A MGT célja, hogy a társ-szakmák összefogásával a gerincbetegek gyógyításának jobbításáért, valamint a megelőzésért dolgozzon: tudományos kutatással, oktatással, ismeretterjesztéssel, konferenciákon történő szakmai nézet-egyeztetésekkel, a közös célokat szolgáló egészségpolitikai tevékenységgel, szakmai kapcsolatépítéssel, hazai és nemzetközi együttműködések kialakításával.

Kérdése van? Elnök: